İzleyiciler

26 Mart 2013 Salı

Pembe bot

Pembe bot

ÜRÜNLERİM asosh.teminedin.com ADRESİNDEN SATIŞA SUNULMUŞTUR.
Siz de kendinize bir dükkan açmak isterseniz hemen www.teminedin.com adresine gidip işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz
.FIRSATI KAÇIRMAYIN  teminedin.com  ÜYELİKLERDEN ,DÜKKANINIZDAKİ SERGİLEDİĞİNİZ ÜRÜNLERİNİZDEN  VE SATIŞLARINIZDAN komisyon almaz....TAMAMEN ÜCRETSİZDİR.
Kapıda ödeme sistemi ,havaleyle ödeme,paypal ve kredi kartına taksit seçenekleriyle sizleri bekliyor. Satış koşullarını okumayı unutmayın....

4 yorum:

  1. Hayırlı olsun Aslıcığım yeni siteniz.

    YanıtlaSil
  2. canım benim,çok sağol;haber verip bilgilendirdiğin için.ben pasaj ve emeksensin prosedürlerini pek bilmediğim için yanaşamadım.ancak sayfamdan sipariş falan alabileceğimi belirtiyorum.bu akşam bakayım bende belki kayıt olurum.çok teşekkür ediyorum.sevgi ve sağlıcakla kal. : )

    YanıtlaSil
  3. hayırlı olsun sevgili asosh... elbette seve seve katılmak isterim. ama sipariş yetiştirebilir miyim bilmiyorum. bir ön hazırlık yapabilirsem seve seve katılmak isterim ben de sizlere..

    YanıtlaSil
  4. merhaba Aslıcım.teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.hayırlı olsun canım.bakalım belki bende dükkan açarım orda.kolay gelsin .sevgiler canım.

    YanıtlaSil

Buraya düşüncelerinizi yazabilirsiniz.Beğenileriniz benim için çok önemlidir...